‘Geen woorden maar beelden’

 

Donderdag 5 dec. 2019

mezelf alvast wezen inschrijven bij de Kamer van Koophandel (KvK). Vanaf 1 januari 2020 start ik officieel mijn eigen bedrijf :

http://edwinkoorenfotografie.nl/

Dus vanaf volgend jaar kunnen jullie mij volop boeken voor bedrijfs- en sportfotografie, (muziek)evenementen en familiefoto’s 😉.

E-mail kan naar edwinkooren@hotmail.comAanbeveling, Linkedln@Jules Dutrieux

Directeur-bestuurder

De Stichting Visserijdagen Harlingen organiseerde in 2018 al de 59e editie van dit grote vierdaagse evenement. Edwin meldde zich deze zomer bij ons met de vraag of hij voor ons een fotorapportage van de Visserijdagen kon verzorgen. Wij hadden eerder fotowerk van Edwin gezien en waren direct enthousiast over zijn aanbod. Edwin werkte daarna met veel enthousiasme aan z’n opdracht.

Overal en bij bijna alle programmaonderdelen kwamen we Edwin tegen. Met als resultaat een prachtige fotorapportage van de 59e Visserijdagen in Harlingen.

Behalve dat Edwin een mooi fotoverslag van de Visserijdagen heeft gemaakt, is hij ook een prettig mens om mee samen te werken.

Foto’s van Edwin zijn te vinden op http://edwinkoorenfotografie.nl/ en www.visserijdagenharlingen.nl


@Foske Tamar van der Wal: Tijdens The Tall Ships Races Harlingen 2018 heeft Edwin, op het water en aan de kade, foto’s gemaakt van ons evenement. Van schepen die binnenkomen tot aan de optredens op het hoofdpodium in de avond. Prachtige beelden die een goed beeld geven van de sfeer, de mensen en het maritieme feest. Daarnaast hebben we ook in de voorbereiding gebruik mogen maken van zijn foto’s ter promotie van het evenement.


Ik heb Edwin leren kennen als een zeer enthousiast en betrokken persoon die initiatief neemt. Hij heeft ons evenement prachtig in beeld gebracht!@Hilde Koopmans : Edwin heeft de fotografie verzorgd voor de grote theatervoorstelling Mata Hari door Talant. De reeks is een mooie weergave van de productie; zowel achter de schermen als op het podium. Eén foto valt extra op. Deze laat de trots, opluchting en blijdschap zien. Deze hebben we gebruikt bij meerdere publicaties en maakt het spreekwoord waar: 'Een foto zegt meer dan duizend woorden!'@Frank Rekers Edwin is een mooi mens heeft een bijzonder levensverhaal (lees zijn boek Volle Kracht Vooruit). Op 18 juli tijdens Mandela Day 18 juli maakte hij prachtige foto's. Hij heeft oog voor detail en na 1 dag bezorgde hij al de foto's, lekker snel dus en dan ben je nog in het moment. Een absolute aanrader om hem in te zetten als fotograaf, zeker als je zijn levensloop kent (waarin hij tegenslagen overwon) en nieuwe zingeving creëerde middels fotografie. En hij is oud-marinier, dat hebben we ook nog eens gemeen!@Amarins Meijers

Ik heb met Edwin samengewerkt aan een prachtig fotografieproject van de 8ste dag. Daarvoor heeft hij (zelf ervaringsdeskundige) van 25 mensen, met niet aangeboren hersenletsel, portretten gemaakt die je echt raken. Daarnaast is Edwin gewoon een hele fijne vent om mee samen te werken. No nonsense, laagdrempelig en hij heeft aan een paar woorden genoeg 🙃. Edwin is, qua fotografie, van alle markten thuis en kan uitstekend zelfstandig werken. Aanrader dusan


Portfolio

Deze foto van Edwin Kooren staat vandaag in de Spotlight. Lees hier waarom....


http://www.digifotostarter.nl/spotlight-6-september-2018